PETman


Petflesjes inzamelen voor recycling

De PETman

De PETman is de ideale oplossing voor het apart inzamelen van petflesjes. Door zijn opvallende uiterlijk trekt de PETman de aandacht en moedigt hij het scheiden van afval aan.

Inzameling van PET

Per jaar worden ongeveer 900 miljoen kleine petflesjes verkocht, waarvan 500 miljoen niet via het huishoudelijk afval worden ingezameld. Deze petflesjes belanden bij het reinigingsafval of als zwerfafval in de publieke ruimte, terwijl PET een waardevolle grondstof is.

Met de PETman zamelt u op een leuke manier petflesjes en andere kunststof flesjes in. U kunt de PETman inzetten op allerlei locaties zoals verenigingen, (horeca)gelegenheden, parken en scholen. Ook voor evenementen zijn de PETman flessen ideaal voor afvalscheiding.

Capaciteit van de PETman

De PETman heeft een capaciteit van 210 liter. Er passen 250 halve liter flesjes in. Het ingezamelde PET komt niet bij uw restafval terecht, waardoor volle (rest)afvalbakken verleden tijd zijn. Hierdoor bespaart u op uw afvalkosten. Veel afvalinzamelaars zijn graag bereid uw ingezameld PET voor een lager tarief mee te nemen.

Kleuren en wikkels

De PETman is standaard beschikbaar in oranje, geel, wit en blauw. Bij een afname van minimaal 10 stuks is hij ook leverbaar in andere kleuren.

U kunt kiezen voor de standaard wikkel, of voor een wikkel met een eigen ontwerp. Dit ontwerp kunt u zelf aanleveren, of wij regelen dit voor u. Met een gepersonaliseerd wikkel kunt u gemakkelijk uw bedrijf of vereniging promoten.

Bijpassende zakken

Natuurlijk heeft Knapzak bijpassende vuilniszakken om de binnenkant van PETman schoon te houden en de lediging zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bestel direct of bekijk eerst de PETman:

Knapzak Benelux BV
Kraaivenstraat 36-09
NL-5048 AB Tilburg
Nederland 
Tel +31 (0)13 - 543 11 10
Fax +31 (0)13 - 468 30 75
info@knapzak.nl