EPS inzameling


Snel en gemakkelijk met Knapzak

EPS inzameling

Recycling wordt steeds eenvoudiger en effectiever. Uit veel verschillende soorten afval kunnen nieuwe grondstoffen worden gewonnen. Om te kunnen recyclen, is het vaak wel nodig om het afval apart in te zamelen. Zo ook EPS, ofwel piepschuim, isomo of tempex.

EPS recycling

Sorteren is inmiddels een tweede natuur geworden. Waar de Nederlander al jaren meer dan 90% gebruikt glas in de glasbak gooit en plastic gescheiden inzamelt, is de praktijk om EPS- ofwel piepschuim verpakkingen apart in te zamelen nog minder wijdverbreid. Desondanks komt toch al 64% van alle rest-EPS van verpakkingen terug voor recycling.

Passend inzamelsysteem voor u

Knapzak biedt voor zowel gemeenten als bedrijven verschillende zakhouders en plastic zakken aan om het sorteren van EPS zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken. De Knapzak inzamelsystemen voor de inzameling van piepschuim zijn in verschillende maten beschikbaar.

Voor winkels en distributiecentra waar weinig EPS vrijkomt, is een 1000 liter Knaphouder beschikbaar. Deze zakhouder wordt vooral gebruikt in combinatie met de 1000 liter afvalzak.

Voor de inzameling van grotere hoeveelheden EPS bij bedrijven en milieustraten is de verzinkte pallethouder voor 1400 liter zakken uitermate geschikt. Voor deze houder zijn bijpassende 1400 liter Knapzakken beschikbaar.

Bedrijven en milieustraten waar veel EPS vrijkomt, kunnen kiezen voor de 2500 liter zakhouder. Deze houder is ideaal voor milieustraten en heeft bijpassende 2500 liter zakken.

Bestel direct of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Knapzak Benelux BV
Kraaivenstraat 36-09
NL-5048 AB Tilburg
Nederland 
Tel +31 (0)13 - 543 11 10
Fax +31 (0)13 - 468 30 75
info@knapzak.nl